Infiniti оновила «американський» QX60

Infiniti оновила «американський» QX60

24 липня 2024
1

Компанія Infiniti оновила кросовер QX60 в американській специфікації. Головним надбанням машин 2025 модельного року став двигун VC-Turbo зі змінним ступенем стиснення, який раніше ставили тільки на «шістдесятки» для Китаю. Дволітровий агрегат видає 272 кінські сили і 388 Нм крутного моменту. Пару йому складає дев'ятидіапазонний автомат ZF з підрульовими перемикачами. Привід у QX60 передній або повний Intelligent AWD.

Салон, як і раніше, трирядний: із сімома або шістьма місцями. Передні крісла зроблені за технологією Zero Gravity, що знижує втому під час тривалих поїздок. Сидіння другого ряду нахиляються і зсуваються для полегшення доступу до «гальорки».

Стандартне оснащення охоплює мультимедіа Infiniti InTouch із сенсорним дисплеєм діагоналлю 12,3 дюйма, бездротову зарядку і п'ять USB-роз'ємів. У версії Luxe і старше до того ж є аудіосистема Bose з 17 динаміками.

Список електронних асистентів теж немаленький: функція екстреного гальмування з детекцією пішоходів, система запобігання фронтальним зіткненням, контроль поперечного трафіку з автоматичною зупинкою, моніторинг сліпих зон, стеження за смугою і автоматично дальнє світло. За доплату пропонують систему розпізнавання дорожніх знаків і напівавтопілот ProPILOT Assist.

На всі QX60 ставлять масляний радіатор трансмісії, що дозволяє буксирувати причепи масою до 2,7 тонни.

Ціни стартують з 50 200 доларів за машину з переднім приводом і з 52 200 - з повним. Найдорожчий QX60 Autograph, який за замовчуванням йде з роздільними кріслами на другому ряду і з повним приводом, оцінили в 66 150 доларів. Також для кросовера у версії Luxe відтепер доступний пакет Black Edition, до якого увійшли 20-дюймові глянцеві чорні колеса, чорнений декор і чорна стеля в салоні.

Джерело: Мотор
Фото: Infiniti

Обговорення новини

Денис Пирський  

Інфініті нарешті знайшли нового дизайнера

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація