Іранська копія кросовера Peugeot 2008 засвітилась під час тестів

Іранська копія кросовера Peugeot 2008 засвітилась під час тестів

26 липня 2023
0

В інтернет потрапили фото нового Iran Khodro Ray. Кросовер проходить випробування і надійде у виробництво з кінця нинішнього до початку наступного року. Про це повідомляє сайт Khodro Bank.

Iran Khodro Ray - компактний бюджетний кросовер В-класу зі стриманим дизайном. У нього короткі звіси кузова, широка решітка радіатора, «двоповерхова» передня оптика і високо посаджені ліхтарі.

Розміри Iran Khodro Ray:

  • довжина - 4296 мм;
  • ширина - 1768 мм;
  • висота - 1620 мм;
  • колісна база - 2590 мм.

В Ірані стверджують, що кросовер Ray побудований на новій платформі IKP1, хоча з'ясувалося, що насправді він використовує архітектуру PF1 від Peugeot 2008 першого покоління.

Компанія Iran Khodro співпрацювала з Peugeot з 90-х років і випускала за ліцензією низку моделей французького автовиробника, зокрема й 2008. Однак в умовах санкцій випуск Peugeot було припинено.

Iran Khodro Ray у топовій версії отримає ESP, 6 подушок безпеки і камери кругового огляду. На вибір запропонують копію бензинового двигуна Peugeot об'ємом 1,6 л (113 к.с.) і 1,7-літровий турбомотор на 160 к.с. Заплановано версії з 6-ступінчастими механічною та автоматичною КПП, а привід буде виключно переднім.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація