Irizar презентує на Busworld Europe 2023 свій водневий автобус

Irizar презентує на Busworld Europe 2023 свій водневий автобус

30 серпня 2023
0

На міжнародному автобусному салоні Busworld Europe 2023, який проходитиме в Кортрейку з 7 по 12 жовтня, іспанський виробник Irizar покаже свій новітній продукт. Це туристичний автобус на водневих паливних елементах Irizar i6S Efficient Hydrogen.

В основі машини покладена найекономічніша модель Irizar i6S Efficient. Технічні подробиці стануть відомими після світової прем'єри. Зазначимо, що новинка потрапила до фіналу престижного конкурсу на звання найдружнішого до навколишнього середовища автобуса року - Sustainable Bus Award 2024.

Претенденти змагаються у трьох номінаціях: міський, приміський та туристичний автобус. Так, машини для міста представляють такі моделі, як Karsan e-Ata Hydrogen, MAN Lion's City 10 E, Solaris Urbino 18 Hydrogen, Iveco Bus E-Way New Generation та Otokar e-Kent. У номінації машин міжміського сполучення беруть участь Mercedes-Benz Intouro K Hybrid, Otokar Territo CNG, Setra MultiClass S 515 LE (Hybrid), Temsa Ld Sb E та Iveco Bus Crossway LE Electric. Що ж до «туристів», то тут боротьба за перемогу вестиметься між автобусами Irizar i6S Efficient Hydrogen, Setra Top Class S 515 HDH, Van Hool T 16 Astron та Temsa T545SE

Переможців оголосять на виставці Busworld Europe 2023. Цікаво, що на торішньому конкурсі Sustainable Bus Award 2023 у номінації туристичних автобусів найкращим виявився саме Irizar i6S Efficient.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація