Іспанський драйв. Офіційний імпортер SEAT розповів про майбутнє бренду в Україні

Іспанський драйв. Офіційний імпортер SEAT розповів про майбутнє бренду в Україні

12 січня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Автомобільний бренд SEAT народився в Іспанії в 1950-х і відтоді завоював прихильників по всьому світу. Його цінують за надійність, драйвовість, стиль та вишуканість, яка пасує до різних стилів життя. А міська автівка SEAT 600 - перша машина багатьох родин в країні - взагалі стала символов іспанського економічного дива. Про те, що зараз пропонує SEAT в Україні та які плани у бренду, розповів офіційний імпортер, ТОВ «Порше Україна».

У компанії зазначили, що на світовому ринку позиції SEAT сильніші, ніж будь-коли. Після того як складнощі з напівпровідниками, які загальмували глобальну автоіндустрію, почали вирішуватися, ситуація вийшла на позитивний тренд. Зокрема, цьогоріч продажі SEAT зросли на 22%, перейшовши за позначку у 240 тисяч автівок. До того ж, зараз бренд пропонує найширший асортимент за всю свою історію.

Звісно, початок повномасштабного вторгнення поставив на паузу поставки в Україну. Утім, достатньо швидко робота відновилася. Зараз на складах SEAT і всередині країни, і за кордоном доступні всі моделі, які пропонує бренд для України. Крім того, замовлення на виробництво також приймаються у звичайному режимі.

Офіційний імпортер каже, що популярні у нас кросовери Arona та Atecа, як і гетчбеки Leon та Ibiza і далі вироблятимуть. Вони і далі будуть присутні на українському ринку. Єдині заплановані зміни стосуються моторної лінійки. Зокрема, очікується оновлення моделей Leon та Leon SP, щоб відповідати поточним запитам водіїв. Крім того, зазначають в «Порше Україна», в майбутньому готується також оновлення моделей Ibiza та Arona.

Водночас Tarraco, найбільший кросовер модельного ряду SEAT в Україні, наступного року завершить свій виробничий цикл. Тим не менш, ця модель з двигуном 2.0 TDI і повним приводом здобула особливу прихильність українців. Саме тому імпортер запланував додаткову партію цих автомобілів. Перші з них вже прибули на склад в Україні.

«Тож, наші клієнти наразі мають змогу встигнути придбати надійний повнопривідний дизельний 7-місний кросовер нашого бренду для своєї великої родини», - додає імпортер автомобілів SEAT.

Із сервісним обслуговуванням також проблем не виникає, запевняють в компанії. Наразі офіційні сервіси SEAT об'єднують 15 підприємств - завдяки цьому власники цих автомобілів легко можуть отримати необхідні послуги.

Бренд SEAT, нагадаємо, є частиною портфоліо VAG. До нього входять, зокрема, і такі марки як Audi, Skoda, Porsche та Volkswagen. У компанії зазначають, що і далі постачатимуть свої сучасні автомобілі на український ринок. Загалом виробник планує розвивати і бренд SEAT, реагуючи на вимоги сьогодення та використовуючи інноваційні технології автомобілебудування.

Додамо, що SEAT регулярно потрапляє до лідерів рейтингів надійності за версією європейських видань. Наприклад, Ibiza та Arona - в «топі» за тривалістю «незаїздів» на СТО. Це одна з причин того, чому компанії обирають ці моделі для власних автопарків. Крім того, цього року SEAT Ateca отримала «бронзу» в рейтингу надійності серед SUV за оцінкою британського видання WhatCar.

Джерело: Порше Україна

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація