Італійці готують стильного конкурента Nissan Leaf

Італійці готують стильного конкурента Nissan Leaf

25 жовтня 2023
0

Alfa Romeo планує відродити культову модель Giulietta. Очікується, що новинка стане електричним хетчбеком. Про це розповіли на сайті Autocar.

Третє покоління Alfa Romeo Giulietta випускали з 2010 до 2020 року. Це був компактний хетчбек, який розділяв платформу з Fiat Bravo та Lancia Delta.

Генеральний директор Alfa Romeo Жан-Філіп Імпарато заявив, що бренд зацікавлений у створенні нового компактного хетчбека. Модель Giulietta на старті виробництва мала великий попит.

Найімовірніше, новинка буде заснована на платформі STLA Medium. Завдяки цьому концерн зможе знизити витрати на виробництво моделі.

У Stellantis зазначили, що на архітектурі STLA Medium планується виробляти близько двох мільйонів автомобілів щорічно. Вона розроблена для електрокарів, але підтримує й інші силові установки.

За чутками, нова Alfa Romeo Giulietta запропонують із одним або двома електромоторами сумарною потужністю до 382 к.с. Акумуляторна батарея може отримати місткість до 98 кВт.год, що дасть змогу забезпечити запас ходу 700 км на одному заряді.

Наступне покоління хетчбека може з'явитися у 2027 році. У цей час італійський бренд планує повністю перейти на виробництво електромобілів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація