IVECO S-Way отримав нагороду Design Awards 2024

IVECO S-Way отримав нагороду Design Awards 2024

06 березня 2024
0

IVECO S-Way отримав престижну нагороду Design Awards 2024, як іноваційний проєкт у сфері промислового дизайну. Однак жюрі відзначило не тільки зовнішній вигляд нової вантажівки, але й інтер'єр. На вантажівках це відбувається вперше.

Завдяки новим функціям і багатьом параметрам налаштування автомобіль був визнаний найкращим з 11 000 заявок 132 міжнародними експертами з дизайну, що робить його нашою найвражаючою моделлю.

IVECO S-WAY - це втілення майстерності та передових технологій. Він був спрямований на створення дивовижного екстер'єру та унікального внутрішнього дизайну. Зовнішня решітка не лише підсилює преміум відчуття від вантажівки, але й відкриває двері для безлічі комбінацій обробки, а новий логотип компанії, що доповнює фронтальний вигляд авто, робить кожну вашу подорож унікальною.

Абсолютно нова внутрішня приладова панель є результатом глибокого дослідження користувацького досвіду та ідеально поділена на 3 зони: технологічну та професійну зону для задоволення від водіння, зону пасажира з м'яким оздобленням та теплим кольоровим оформленням затишного лаунжу, а також центральну зону для зберігання.

Внутрішня приладова панель - це справжнє диво технологій та ергономіки! Результат глибокого дослідження користувацького досвіду - вона дозволяє насолоджуватися водінням на повну, забезпечуючи комфорт та зручність в кожній деталі.

Джерело: AUTO-Consulting
Фото: IVECO

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація