IVECO вибирає BASF для переробки акумуляторів електромобілів

IVECO вибирає BASF для переробки акумуляторів електромобілів

25 січня 2024
0

IVECO Group оголосила про вибір BASF, найбільшого постачальника хімії для автомобільної промисловості, як першого партнера, який пропонує рішення щодо переробки літій-іонних акумуляторів електромобілів Групи. Це рішення є частиною стратегії безвідходної економіки Iveco Group, яка дотримується принципу 4R - ремонту, відновлення, повторного використання та переробки - для збільшення терміну служби акумуляторів при одночасному зниженні їх загального впливу на навколишнє середовище.

Компанія BASF, яка нещодавно відкрила перший у Європі центр з виробництва комплектуючих для акумуляторів та їх переробки - у Шварцхайді, Німеччина, керуватиме всім процесом переробки літій-іонних батарей, що використовуються в електричних фургонах, автобусах та вантажівках IVECO.

Угода включає збір, упаковку, транспортування та переробку акумуляторів у різних європейських країнах, включаючи Францію, Німеччину та Велику Британію. Після збору BASF механічно перероблятиме батареї в чорну масу, з якої можна буде витягти і відновити критично важливу сировину, таку як нікель, кобальт, літій, для використання у виробництві нових батарей.

Таким чином, BASF організує повний ланцюжок створення вартості переробки акумуляторів у Європі, щоб забезпечити на місцевому рівні перероблені метали з низьким рівнем викидів вуглекислого газу для акумуляторної промисловості.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація