Канадський постачальник автозапчастин Magna інвестує у будівництво трьох нових заводів

Канадський постачальник автозапчастин Magna інвестує у будівництво трьох нових заводів

22 липня 2023
0

Канадський виробник автозапчастин Magna International Inc заявив, що інвестує $790 млн у будівництво трьох нових заводів, два з яких будуть розміщені в кампусі Ford Motor BlueOval City в штаті Теннессі. Про це пише Reuters.

Причиною такого рішення зазначається те, що постачальники намагаються задовольнити вимоги автовиробників, які нарощують обсяги виробництва електромобілів, оскільки попит на екологічно чисті транспортні засоби стрімко зростає.

Виробничі потужності Magna забезпечать виробництво вантажних електромобілів Ford другого покоління, йдеться в повідомленні. На одному підприємстві в кампусі Ford виготовлятимуть корпуси акумуляторів для вантажівок, а на другому – пінополіуретан і сидіння.

У березні Ford заявив, що планує виробляти до 500 000 електричних вантажівок на рік у своєму споруджуваному комплексі BlueOval City. У комплексі збиратимуть кілька версій електричного пікапа Ford F-серії наступного покоління, який компанія називає Project T3.

Третій завод Magna в Лоренсбургу вироблятиме рами для транспортних засобів, повідомляє компанія. Початок виробництва на всіх трьох заводах заплановано на 2025 рік. Очікується, що інвестиції дозволять створити до 1300 робочих місць.

Джерело: Mind

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація