Kempower розробив зарядні пристрої на основі карбіду кремнію

Kempower розробив зарядні пристрої на основі карбіду кремнію

22 лютого 2024
0

Фінський постачальник зарядної інфраструктури для електромобілів - Kempower розробив зарядні пристрої наступного покоління, на основі карбіду кремнію (SiC). Зазначимо, що Kempower отримає фінансування в розмірі 10 мільйонів євро на розвиток електромобільності. Був підписан контракт на постачання рішень для заряджання постійним струмом для великовантажних транспортних засобів для Milence, спільного підприємства, створеного Traton Group, Volvo Group та Daimler Truck AG. Компанія планує розпочати поставки клієнтам зарядних пристроїв наступного покоління в першому кварталі 2024 року, а на ринки Північної Америки - в другому кварталі.

«З платформою зарядних пристроїв наступного покоління ми випускаємо модуль живлення Kempower Version 2, який використовує технологію карбіду кремнію (SiC). Заснована на перших пілотних замовниках і прискорених випробуваннях на довговічність, нова технологія забезпечує потік електроенергії, дружній до мережі, з надзвичайно низькими рівнями THD, підвищеною ефективністю та широким діапазоном робочих температур.

Завдяки підвищенню ефективності та коефіцієнту потужності до 0,98 PF витрати на електричну інфраструктуру можна зменшити, забезпечуючи таку саму потужність зарядки для електромобілів, що й у попередній конструкції. Інші переваги включають покращену електричну сумісність із існуючими місцями розміщення, а також сприяють підвищенню стійкості мережі для великих розгортань зарядних пристроїв для електромобілів», - говорить головний ринковий директор Kempower Юссі Ванханен.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація