Кен Блок промчав Лос-Анджелесом на ралійному Hyundai

Кен Блок промчав Лос-Анджелесом на ралійному Hyundai

21 листопада 2022
0

Американський гонщик та шоумен Кен Блок опублікував відео заїзду на ралійному Hyundai i20 WRC вулицями Лос-Анджелеса. З його слів, цей заїзд став для нього всього роду відкриттям. Раніше він використовував ралі-кар тільки для участі у перегонах бездоріжжям й зовсім забув, що у автомобіля є допуск до доріг загального користування.

«Я провів так багато часу, ганяючись на своєму Hyundai i20 WRC гравійними дорогами через ліси, що іноді я забуваю, що машина має доступ не тільки на ралійні спецділянки, але й також у великі міста та їхні пробки! Просто під час етапів ралі ми з цим не стикаємося», - сказав Блок перед поїздкою.

Першою зупинкою став Randy's Donuts, довкола якого Блок дрифтував у сьомому епізоді «Джимхани». Тут він придбав коробу донатсів, з якими заїхав до художника Тревор Ендрю, автора лівреї ралі-кара.

Також Блок зустрівся зі своїми колегами по DC Shoes, проїхався Голлівудським бульваром та побував у інших відомих локаціях міста. Як виявилося, Hyundai i20 WRC чудово справляється як з бездоріжжям, так і з асфальтованими дорогами Лос-Анджелесу.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація