KG Mobility Actyon дебютував у Кореї

KG Mobility Actyon дебютував у Кореї

13 серпня 2024
3

Оголошено про старт продажів нового покоління моделі Actyon від бренду KG Mobility (раніше відомого як SsangYong). Вартість Actyon на внутрішньому ринку становить 33,95 - 36,49 млн вон, що еквівалентно $24,775 - 26,629. На зарубіжні ринки кросовер надійде наприкінці цього року.

SsangYong Actyon вперше був представлений у 2005 році і став одним із перших у світі купеподібних кросоверів. Нове покоління моделі виконане в зовсім іншому стилі та продовжує дизайнерські ідеї, які вже знайшли своє застосування в позашляховику KG Mobility Torres. Крім того, у зовнішності новинки простежується зв'язок із британським Range Rover Velar.

Новий Actyon відрізняється від Torres іншою світлотехнікою, бамперами та характерним дизайном задньої частини. У стандартній комплектації Actyon буде оснащено 20-дюймовими легкосплавними дисками. Габаритні розміри KGM Actyon - 4740/1920/1680 мм, а відстань між осями сягає 2680 мм. Таким чином, новинка є довшою, ширшою і нижчою за Torres, маючи ідентичну колісну базу.

Інтер'єр Actyon представлений цифровим кокпітом зі здвоєним 12,3-дюймовим дисплеєм. Стьобана шкіряна оббивка зі вставками із замші доступна в чорному, червоному або двоколірних варіантах, у поєднанні з декором із вуглецевого волокна або чорного дерева. Позашляховик також оснащений 32-кольоровим фоновим підсвічуванням, спортивним усіченим рульовим колесом, майданчиком для бездротової зарядки та важелем перемикання передач у стилі кристала.

Actyon пропонує багато місця для пасажирів та їхнього багажу. KG Mobility акцентує увагу на висоті над головою у задніх пасажирів та об'ємі багажника, що складає 668 л, який можна збільшити до 1568 л при складеному другому ряді сидінь.

KG Mobility Actyon використовує ту саму архітектуру, що й Torres. Під капотом встановлено турбований 1,5-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун GDi, що видає 125 кВт/170 к.с. і 280 Нм крутного моменту. Двигун працює виключно в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач, передаючи момент на передні або на всі чотири колеса. Не виключено, що наступного року буде підготовлена електрична версія моделі.

Джерело: Авто Центр
Фото: KG Mobility

Обговорення новини

Oleg_H  

Все круто, крім мотора 1.5

+1ВІДПОВІСТИ  
Горыныч  

У нас продається модель Torres, з тим самим 1.5 і т.д цна - 38-40 тис у.о. Це навіть не смішно.

+1ВІДПОВІСТИ  
Oleg_H  

За 25 його гребли б і у нас. За 38 нехай самі на ньому катаються

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація