Хетчбек MG 3 наступного покоління виїхав на тести

Хетчбек MG 3 наступного покоління виїхав на тести

08 вересня 2023
0

Актуальне друге покоління хетчбека MG 3 дебютувало у 2010 році і, незважаючи на два фейсліфтинги, вже застаріло. Тому виробник підготував нову генерацію компактного автомобіля.

Перші прототипи новинки вже виїхали на тести, де й потрапили до об'єктивів фотошпигунів. Маскування не змогло приховати всі зміни, які зазнав MG 3. Можна відзначити наявність нової решітки радіатора, бампера із звуженим повітрозабірником і фар іншої форми.

На кормі помітні нові ліхтарі горизонтальної інтеграції, які виходять на крила. Заглянути до салону новинки фотошпигунам не вдалося. Очікується, що хетчбек отримає сучасну мультимедійну систему зі збільшеним екраном, цифрову панель приладів і розширений список систем допомоги водієві.

Наступний компактний MG 3 пропонуватиметься з гібридною силовою установкою на основі 1,5-літрового чотирициліндрового бензинового двигуна потужністю 109 к.с., який доповнять електромотором на 95 к.с., що живиться від крихітної батареї ємністю 2,1 кВтг. Презентувати новинку планують на початку 2024 року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація