KIA анонсувала вихід 9-ти нових електромобілів у найближчі 4 роки

KIA анонсувала вихід 9-ти нових електромобілів у найближчі 4 роки

06 січня 2023
0

KIA вже робить успіхи на ринку електромобілів зі своїми останніми моделями, і корейська компанія націлена продовжить цей «імпульс», випустивши до 2027 року у Великій Британії дев'ять нових чисто електричних моделей. Це оголошення є частиною бізнес-плану KIA до 2030 року, який передбачає випуск 14 нових електромобілів по всьому світу. Цей поштовх до електрифікації є ключовим компонентом у прагненні KIA продавати 4 мільйони автомобілів щорічно до кінця десятиліття, причому понад чверть цього обсягу, за прогнозами, будуть електромобілями (BEV).

Деякі з нових електромобілів будуть засновані на електричній архітектурі бренду E-GMP, яка лежить в основі EV6. KIA має товарні знаки для назв від EV1 до EV9, і останній з'явиться вже цього року. Взявши за основу концепт EV9, який дебютував у 2021 році, великий позашляховик пропонуватиме сім місць та квадратний вертикальний дизайн, натхненний шоу-каром.

Також найближчим часом очікується поява невеликого кросовера EV4 на основі укороченої версії платформи E-GMP. Конкурент BMW iX1 може запропонувати запас ходу понад 480 км завдяки силовій установці, запозиченій у EV6, а майбутні моделі фірми вперше пропонуватимуть бездротові оновлення та послуги «Функції на запит».

Ще одна мета Kia на 2030 рік - стати провідним світовим брендом спеціалізованих автомобілів (PBV). Корейський виробник вироблятиме ці PBV для корпоративних клієнтів, щоб задовольнити прогнозоване п’ятикратне зростання попиту на продукцію, виготовлену на замовлення, до 2030 року.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація