KIA Carnival 2025 вперше показали на відео

KIA Carnival 2025 вперше показали на відео

12 вересня 2023
0

На YouTube-каналі SHORTS CAR опублікували відеоролик, в якому показують KIA Carnival 2025-го модельного року. Дателі сховані під тканиною, але дещо розглянути все ж таки можна.

Оновлений Carnival отримає повністю оновлений вигляд з вертикальними фарами, рестайлінговими денними ходовими вогнями і новою решіткою радіатора. Також вертикального дизайну освітлення дотримано і ззаду. Колеса отримали диски із абсолютно новим дизайном.

Панель приладів і кермо накрили тканиною, щоб сховати зміни в салоні. Імовірно, для пасажирів будуть встановлені екрани, у тому числі один для керування системою підігріву, вентиляції та кондиціювання.

Якщо заглянути під автомобіль, можна побачити яскраво-жовтогарячий кабель, що натякає на гібридну трансмісію, про яку поки що ходять тільки чутки. 1,6-літровий двигун, швидше за все, отримає електричного «партнера», але така трансмісія може бути доступна не на всіх ринках, оскільки KIA пропонує модель у США лише з двигуном V6.

Очікується, що автомобіль збереже 3,5-літровий двигун США. Двигун розвиває потужність 290 к.с. та працює у поєднанні з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач. KIA не давала жодних натяків на суттєві покращення трансмісії. 

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація