KIA обіцяє випускати по одному новому електрокару щороку

KIA обіцяє випускати по одному новому електрокару щороку

21 червня 2022
0

Корейська автомобілебудівна компанія KIA обіцяє випускати по одному новому електрокару в США щороку протягом десятиліття.

Так, до 2029 року Kia продаватиме в США вісім електромобілів, включаючи поточний EV6 і Niro EV. В компанії кажуть, що до кінця десятиліття 30% продажів KIA в США будуть припадати на електромобілі, а на початку 2030-х років вони досягнуть 50%.

Одним з найважливіших нових електромобілів, що розробляються KIA, є EV9. Цей електрокар вже був представлений як концепт і з'явиться на ринку як трирядний кросовер за габаритами новинка буде аналогічна моделі Telluride.

«EV9 відкриє можливості для тих, кому потрібен розмір транспортного засобу, чи це перевезення дітей, завантаження всіх ваших продуктів для великої поїздки на вихідні або буксирування човна», - йдеться у повідомленні.

Цього року на частку електромобілів припало 6% від загального обсягу продажів KIA у США. В компанії кажуть, що найближчими роками продажі швидко зростатимуть у міру розширення асортименту електромобілів марки.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація