KIA EV6 GT помітили з оновленим агресивним дизайном

KIA EV6 GT помітили з оновленим агресивним дизайном

28 січня 2024
0

Спортивний EV6 GT від KIA невдовзі отримає фейсліфтинг. Автомобіль відрізняється від попередньої моделі новим більш агресивним дизайном, який включає змінений бампер та оновлену решітку радіатора. Крім того, була додана інноваційна технологія Active Air Skirt, яка має на меті зменшити турбулентність, спричинену колесами.

EV6 GT, який дебютував у 2022 році, вражає своєю продуктивністю - зі 576 кінськими силами він здатен розганятися від 0 до 60 миль на годину всього за 3,5 секунди. Цей автомобіль вже довів свою ефективність, перемігши у прямих змаганнях з такими суперниками як Ferrari Roma та Lamborghini Huracan EVO.

Оновлений дизайн EV6 GT також отримав нові спортивні колеса з закритими аеродинамічними ковпаками на болтах. І хоча на відео практично неможливо роздивитись задню частину автомобіля із-за щільного камуфляжу, експерти передбачають, що там також були зроблені зміни, включаючи більш спортивний дизайн та оновлені фари.

Дата виходу оновленої версії моделі EV6 GT на ринок поки не оголошена, але очікується, що це станеться наприкінці 2024 року.

Джерело: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація