KIA припиняє продажі e-Soul у Німеччині

KIA припиняє продажі e-Soul у Німеччині

20 серпня 2024
1

Компанія KIA припинила продажі моделі e-Soul на німецькому ринку, а до цього автомобіль зник з офіційного сайту виробника в Німеччині. Рішення про зняття e-Soul з продажу пов'язане з виходом на ринок нового, сучаснішого та доступнішого електромобіля EV3, який пропонує покращені технології за привабливішою ціною.

Історія e-Soul почалася в 2014 році, коли модель була представлена під назвою Soul EV. У 2019 році, з виходом третього покоління, автомобіль став доступний у Європі виключно в електричній версії та отримав нове ім'я - e-Soul. За час свого існування модель зазнала низку змін, включно з поступовим підвищенням ціни з початкових 33 900 євро до 46 950 євро за останню версію з батареєю на 64 кВт.год і потужністю 150 кВт.

На зміну e-Soul приходить EV3, побудований на сучасній платформі E-GMP. Новинка пропонується за ціною від 35 990 євро. Потужність двигуна становить 150 кВт (204 к.с.), а запас ходу сягає 436 км. За додаткову плату доступна версія зі збільшеним акумулятором, здатна подолати до 563 км на одному заряді.

Крім EV3, KIA продовжує пропонувати на німецькому ринку інші електричні моделі, зокрема компактний кросовер Niro EV і більший EV6. Останній, побудований на тій самій платформі E-GMP, що і EV3, доступний у різних конфігураціях із потужністю до 430 кВт і запасом ходу до 528 км.

Джерело: iXBT.com
Фото: KIA

Обговорення новини

Alec77  

Давно вже надо було зняти цю хрень з виробництва.

-2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація