Кількість замовлень на вантажівки MAN eTruck перевищила очікування

Кількість замовлень на вантажівки MAN eTruck перевищила очікування

15 червня 2024
0

Сім місяців тому компанія MAN Truck & Bus оголосила про старт продажу електричних вантажівок eTruck. І сьогодні кількість замовлень та заявок досягла все майже 2000 машин моделей eTGX та eTGS.

Такою радісною новиною виробник поділився на нещодавній прес-конференції, що традиційно проводиться перед осінньою виставкою IAA Transportation. Тут також оголосили про отримання найбільшого одиничного замовлення - на 100 вантажівок eTruck від відомого французького оператора з обслуговування супермаркетів Jacky Perrenot.

Поява широкої лінійки колісних баз, типів кабін, двигунів та акумуляторів різної ємності збільшила попит на вантажівки MAN eTruck зокрема в муніципальному секторі.

Нове портфоліо eTruck компанія презентувала на найбільшій міжнародній виставці комунальної техніки IFAT. І не випадково було виграно відразу два тендери на дво- та тривісні машини для Австрії. У результаті Асоціація з 12 муніципальних підприємств протягом чотирьох років закуповуватиме від 10 до 15 вантажівок щорічно (всього 45 од.). На даний момент вже розміщено замовлення на 5 машин.

Зазначимо, що вже розпродано практично всі машини MAN eTruck з ексклюзивної серії Exclusive Early Fleet, випуск якої був намічений на цей рік.

Основне виробництво електровантажівок розгорнеться в 2025 році на заводі в Мюнхені. Плани у компанії грандіозні: до 2030 року половина всіх вантажівок MAN, що продаються в Європі, повинні бути електричними, тобто екологічно чистими.

Джерело: Авто Центр
Фото: MAN

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація