Китайці почали продажі лімузину вдвічі дешевше «Майбаха»

Китайці почали продажі лімузину вдвічі дешевше «Майбаха»

23 травня 2022
0

Китайський концерн Hongqi розпочав продаж розкішного лімузину H9+ з 200-міліметровою центральною вставкою. Йдеться про чотиримісний автомобіль довжиною 5 337 міліметрів з мультиконтурними кріслами, міні-баром, вишуканими оздоблювальними матеріалами, двоколірним забарвленням кузова та особливим декором у національному стилі.

Представницький седан Hongqi H9 вийшов на ринок влітку 2020 року, а тепер настав час розширити гаму. Особливості лімузина - 20-дюймові двоколірні легкосплавні диски, золотисті логотипи на центральній стійці, а також розширений хромований декор.

Салон відрізняється матричними світильниками на стелі, яка прикрашена вишивками в національному китайському стилі, дверних картах і килимках, іншою конфігурацією другого ряду сидінь, а також збільшеним простіром для ніг.

VIP-персони можуть користуватися тачскринами, вбудованими в спинки передніх крісел, також налаштувати мікроклімат через окремий сенсорний екран. Передбачено міні-бар із шампанським та фужерами, є відкидні підставки для ніг. Також передбачено безліч можливостей персоналізації у стилі символів культурної спадщини Піднебесної.

Технічна начинка стандартна. Під капотом бензиновий 272-сильний (400 Нм) V6 об'ємом 3,0 літра, що поєднується з 7-швидкісним «роботом». Базовий привод задній.

Лімузин Hongqi H9+ істотно дорожчий за звичайний 3,0-літровий седан, який коштує від 459 800 юанів (еквівалент 69 тисяч доларів), проте 860 тисяч юанів (128 тисяч доларів) - дуже приваблива ціна в порівнянні з Audi A8 Horch (від 1,3 мільйона юанів) та Mercedes-Maybach S 480 (від 1,54 мільйона юанів).

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація