Китайська «Panamera» отримала приставку Next до назви

Китайська «Panamera» отримала приставку Next до назви

19 жовтня 2022
0

Китайська корпорація GWM привезла на Паризький автосалон відразу кілька новинок, серед яких особливу увагу відвідувачів привернув клон Porsche Panamera, відомий на батьківщині Ora Lightning Cat.

До речі, модель вже демонструвалася в Європі на виставці IAA 2021 у Мюнхені. Тоді вона називалася як Ora 03 Cat. Зараз назву було вирішено змінити на Next Ora Cat.

У Парижі компанія представила топове виконання цього спорткара. Його силова установка складається з двох електромоторів, що розвивають сумарно 408 кінських сил і 680 Нм моменту. Розгін до першої сотні складає 4,3 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 180 кілометрів на годину.

Ємність батареї становить 83,5 кВт.год. У Парижі Ora заявила про запас ходу на одній зарядці 430 кілометрів за методикою WLTP. У стандартне оснащення входять камери по колу, Face ID, передні сидіння, що вентилюються і підігріваються, панорамний скляний дах, активний спойлер з електроприводом і дистанційне керування автомобілем через додаток.

GWM вже оголосила про експансію на європейський ринок ще минулого року, якраз під час виставки IAA Mobility у Мюнхені. З того часу компанія інтенсивно готується до виходу на ринок, відкриваючи представництва у різних країнах. Жителі Франції та Німеччини швидше за все стануть першими, хто зможе спробувати електрокари GWM. На черзі Великобританія, і, несподівано, Ізраїль.

Джерело: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація