Коли індивідуальність вашого автомобіля обмежена лише вашою фантазією

Коли індивідуальність вашого автомобіля обмежена лише вашою фантазією

16 квітня 2018
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Київ. 16-17 березня у дилерському центрі «Порше Центр Київ Аеропорт» відбулась виставка автомобілів Porsche, створених за програмою Porsche Exclusive. Експозиція складалася з 7 автомобілів, 5 з яких - це автомобілі з приватних колекцій та 2 авто- зі складу дилера. До показу були відібрані найбільш ексклюзивні автомобілі, замовлені українськими клієнтами з моменту відкриття «Порше Центр Київ Аеропорт». На подію завітав представник Porsche AG, Олександр Мунд, який презентував гостям широкі можливості індивідуалізації автомобіля від ателье Porsche Exclusive Manufaktur.

Ось вже протягом більше 30 років клієнти Porsche замовляють для себе унікальні автомобільні шедеври від Porsche Exclusive. Раніше створення на головному заводі в Цуффенхаузені індивідуальних автомобілів здійснювалося в рамках «департаменту спеціальних побажань». З 1986 року він отримав назву «Porsche Exclusive». А з початком виробництва малих серій цей підрозділ отримав назву «Ательє Porsche Exclusive», що підкреслює якість, індивідуальність та майстерність ручної роботи, властивої широкій програмі індивідуалізації.

Програма індивідуалізації: на шляху до досконалості.

В середньому 40 відсотків усіх спортивних автомобілів 911 доводяться до готового стану в ательє Exclusive. Крім того, кожен клієнт Porsche, обираючи конфігурацію свого автомобіля, замовляє як мінімум дві опції з програми індивідуалізації. Наскільки різноманітні побажання клієнтів, настільки ж і широкі можливості індивідуального оформлення автомобіля. Для цього ательє Porsche Exclusive пропонує широкий спектр пропозицій - від звичайних опцій для серійних автомобілів до спеціальних версій та обмежених серій.

Індивідуальні клієнтські автомобілі та опції оснащення.

Створення унікального автомобіля Porsche - в цьому полягає призначення ательє Porsche Exclusive. Акцент робиться на поєднанні ручної роботи та високих технологій. Пропонуються різноманітні рішення для індивідуалізації зовнішнього вигляду та технічного рівня автомобілів в категоріях: екстер'єр, інтер'єр, системи освітлення, колеса, а також двигун і трансмісія. Ательє Porsche Exclusive володіє всім необхідним, щоб перетворити особливу серійну модель в індивідуальний клієнтський автомобіль. Ательє Porsche Exclusive може також виконати побажання клієнтів щодо окремих моделей, які виходять за рамки програми індивідуалізації. При цьому, як і при випуску кожного серійного Porsche, до уваги беруться питання дотримання найвищої якості, технічних вимог, безпеки та міжнародних стандартів.

Протягом багатьох років філософія Exclusive Manufaktur залишається незмінною. В процесі ручної роботи майстри своєї справи створюють унікальні автомобілі Porsche. Для цього на всіх виробничих майданчиках Porsche працюють досвідчені співробітники ательє Porsche Exclusive. Але основна увага приділяється головному підприємству в Цуффенхаузені. Тут співробітники ательє з високою ретельністю втілюють в життя ідеї клієнтів. Найчастіше саме руки професіонала стають тим єдиним інструментом, який відповідає високим вимогам Porsche при підгонці, забарвленні або поліруванні, при кроєнні та шитті, при роботі з різноманітними матеріалами. Високоякісна шкіра, дерево, карбон, алькантара або алюміній ? співробітники ательє приділяють велику увагу кожній деталі та не шкодують часу на те, щоб довести її до досконалості. Мета полягає в тому, щоб зробити автомобілі Porsche особливими, надати їм більше індивідуальності.

Консультації для клієнтів.

На заводі в Цуффенхаузені, там де б'ється серце бренду, досвідчені спеціалісти ательє Porsche Exclusive пропонують клієнтам індивідуальні консультації по різноманітним опціям та моделям автомобілів. При цьому консультанти, що працюють в ательє Porsche Exclusive, використовують унікальне зібрання зразків матеріалів та кольорів. Крім того, на спеціальній виставці можна ознайомитися з різноманітними унікальними автомобілями. Особливим моментом візиту до Цуффенхаузена стає відвідування ательє Porsche Exclusive, розташованого в історичній будівлі «R?sslebau». У цьому центрі по випуску малих серій, де серед іншого були створені легендарні «пло-кі» (Flachbau) моделі та Porsche 959, клієнти особисто знайомляться з тим, що означає ручна робота та увага до деталей.

За десятиріччя сумлінної роботи підрозділу Porsche Exclusive були створені сотні виключних автомобілів, зазнавали трансформації смаки та побажання клієнтів, втім філософія Porsche Exclusive залишилась без змін - дотримуватись у роботі двох основних принципів: поєднання ручної роботи та технологій, випробуваних на треку. Незалежно від того, який варіант із багатого переліку дизайнерських рішень для інтер’єру обере власник автомобіля, будь-то шкіряний кант килимків із контрастною стрічкою, дефлектори повітрозбірників у шкірі або накладки на пороги з індивідуальним написом - всі елементи будуть зроблені вручну. Так, пакет Aerokit Turbo спочатку був протестований експертами на треку для досягнення оптимальних показників притискної сили та як результат поліпшеної динаміки автомобіля, а лише потім схвалений до встановлення на замовлення клієнта. Увага до найдрібніших деталей, таких як ковпачків омивачів фар, пофарбованих у колір кузова або чорний глянець, або гармонійний ансамбль кольору контрастної стрічки у салоні у тон супортів гальмівних дисків, є запорукою довершеності та неповторності автомобіля. Як результат роботи творчого тандему замовника та спеціалістів Porsche Exclusive народжується насправді унікальний витвір мистецтва серед автомобілів.

911 GT3 RS

По суті унікальний автомобіль. Випуск моделі для кожного покоління серійно обмежений, так само як і лімітовано перелік додаткового обладнання. Полегшена конструкція з елементами кузова з карбону та заднім склом з пластику - додатковій вазі не має місця на спортивному треку. Цей витвір автомобільного мистецтва було створено за спеціальним запитом клієнта: екстер’єр білого кольору зі вставками у кольорі Lava Orange. Завод в індивідуальному порядку розглядав виробництво моделі у такому поєднанні кольорів, адже подібне дизайнерське рішення не пропонувалось. Контрастні елементи кузова знайшли відображення на нульовій відмітці рульового керма, ременях безпеки, вставках з алькантари, кольорі ручок з тканини та стрічці в оздобленні салону.

911 Targa 4S

Дизайн кузова 911 Targa 4S Exclusive Design Edition вражає своєю гармонічною та елегантною концепцією. Колір Aetna Blue робить дизайн автомобіля класичним та непідвладним часу у поєднанні з різними елементами кольору White Gold Metallic. Окрім лакофарбового покриття кузова Aetna Blue (суцільний колір), погляд привертає дуга Targa bar, що пофарбована у колір White Gold Metallic з логотипом «Targa» кольору Aetna Blue. 20-дюймові диски RS Spyder Design кольору White Gold Metallic, а також декоративний бічний логотип «PORSCHE» такого ж кольору додатково виділяють деталі, які водночас підкреслюють загальну концепцію автомобіля. Важливість захоплення кожною деталлю у цьому автомобілі чітко простежується, наприклад, у таких елементах, як пофарбування трикутних вікон у колір кузова. Попереду чорні світлодіодні фари головного світла чудово гармонують з концепцією дизайну. А пофарбування таких деталей, як ковпачки системи очищення фар та передній спойлер, у колір кузова робить зовнішній вигляд автомобіля вишуканим.

911 (911 ІІ) Turbo S

Топова версія актуального модельного ряду 911 у кольорі Miami Blue, який вперше пропонується для моделі 911. У цій версії пакет зовнішнього дизайну Aerokit Turbo виконано у кольорі кузова, а відмінні акценти у дизайні екстер’єру створюють опори зовнішніх дзеркал, омивачі фар та напис назви моделі на бокових дверях у чорному глянсовому кольорі. Затемнені світлодіодні фари завершують симфонію. Окремої уваги заслуговує дизайн інтер’єру: поєднання салону з червоної шкіри з численними елементами, виконаними у жовтому кольорі. Витримана та доцільна інтеграція яскравого жовтого до циферблатів панелі приладів, ременів безпеки, стрічки салону, центральної консолі, панелі приладів, сидінь та дверей довершує гармонію кольору.

Macan Turbo

Створений спеціалістами з продажу «Порше Центр Київ Аеропорт» та єдиний «вільний» автомобіль серед представлених на заході. Екстер’єр автомобіля виконано у кольорі Palladium Metallic з вставками з чорного глянцю. Контраст та енергійність у зовнішньому дизайні створюють пакет оздоблення екстер’єру Sport Design, 21-дюмові колеса Sport Classic, накладки на ручки – все у чорному глянці. Ексклюзивність та вишуканість інтер’єру представлена оздобленням салону шкірою двох кольорів Espresso та Luxor Beige (шкіра використана для всіх елементів салону, включаючи панелі решітки дефлекторів, дзеркало заднього виду та ручки на стелі), вставками на дверях та передній панелі з біленого дубу у поєднані зі строчкою у кольорі Luxor Beige та використанням матового алюмінію для порогів та важеля перемикання PDK.

Panamera Turbo Sport Turismo

Вишуканість та брутальність ідеально поєднались у моделі. Пакет Sport Design, повітрозабірники в передніх крилах за передніми колесами, ручки дверей та рамки вікон дверей – все виконано в чорному глянці. Вражень додають тоновані світлодіодні задні фари, включаючи світлову смугу та масивна спортивна вихлопна система.

Ексклюзивні нотки присутні також і в салоні авто: двокольоровий інтер'єр, пакет обробки елементів інтер'єру та сидіння оброблені м'якою шкірою.

911 GT2 RS

Спортивний характер проявляється в кожній деталі. Потужні повітрозабірники та отвори для випуску повітря разом з домінантним заднім спойлером підкреслюють винятковий ситует та дизайн автомобіля. Великі та широкі колеса свідчать про вражаючу гальмівну потужність та стійкість. Передні шини розміром 265/35 ZR 20 і задні шини розміром 325/30 ZR 21 є найбільшими з тих, які Porsche пропонує для 911. Численні елементи з матово-чорного карбону є підкреслюють харизму та ексклюзивнісь моделі.. До речі, саме цей автомобіль визнано абсолютним чемпіоном Нюрбургринга.

911 R

Важко відшукати щось подібне цьому автомобілю. Неабияка увага на шляху гарантована завдяки контрастному поєднанню кольорів кузова бежевого металіка та зеленого. У салоні елементи декору відповідають палітрі кузова, а оздоблення контрастною ниткою зеленого кольору на чорно-коричневому тлі салону влучно передають характер моделі.

Програма індивідуалізації Porsche Exclusive пропонує широкий асортимент можливостей для індивідуалізації автомобілів Porsche за допомогою дизайнерських рішень для кузова та салону – від окремих змін до комплексних модифікацій для задоволення персональних вподобань кожного клієнта. Як результат – автомобілі Porsche отримують настільки ж унікальний вигляд, як і відбиток пальця їхнього власника.

Дилерський центр «Порше Центр Київ Аеропорт» з гордістю носить статус партнера Porsche Exclusive Manufaktur, що передбачає прямий контакт дилерського центру з підрозділом Exclusive на заводі виробника для отримання повної інформації щодо продукції підрозділу та максимальне задоволення очікувань клієнта у процесі формування замовлення.

Завжди раді бачити Вас у автосалоні «Порше Центр Київ Аеропорт»!

«Порше Центр Київ Аеропорт»

Офіційний дилер Porsche

Член групи компаній «Віннер»

ТОВ «Віннер ПЦКА»

 

Відділ продажів:

08321, Україна, Київська область, Бориспільський район, с. Чубинське, вул. Київська, 43

тел.: +38 (044) 201 91 10

пн - пт: 09:00 – 19:00

сб - нд: 10:00 – 18:00

Порше Центр Київ Аеропорт Порше Центр Київ Аеропорт

«Порше Центр Київ Аеропорт» - найбільший в Україні та у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Порше Центр Київ Аеропорт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація