Компактний кросовер Lexus NX отримав потужну версію для бездоріжжя

Компактний кросовер Lexus NX отримав потужну версію для бездоріжжя

01 березня 2024
0

Лінійку Lexus NX 2024 поповнила нова модифікація Overtrail. Компактний кросовер підготували для нескладного бездоріжжя. Він уже доступний для замовлення в Японії за ціною від 6,5 млн ієн ($43 200), а згодом з'явиться і в інших країнах. Його подробиці розкрили на офіційному сайті японського бренду.

Новий Lexus NX Overtrail отримав захисний пластиковий обвіс та позашляхові 18-дюймові шини, а його кліренс збільшено на 15 мм (до 203 мм).

До того ж, на кузові з'явився чорний декор і запропоновані нові кольори авто. У салоні змінили оздоблення - використані двоколірна екошкіра та дерево. До того ж, тепер у всіх Lexus NX 2024 встановлено збільшений 14-дюймовий тачскрін.

Кросовер Lexus NX Overtrail пропонують із найпотужнішими двигунами в лінійці: 2,4-літровим бензиновим турбомотором на 279 к.с. та 2,5-літровими гібридними установками потужністю 240 і 306 к.с.

Звісно ж, усі Lexus NX Overtrail є повнопривідними, а ще з'явився новий позашляховий режим. Також допрацьована підвіска з адаптивними амортизаторами та посилена шумоізоляція.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація