Компанія Alfa Romeo показала, як звучить модель 33 Stradale

Компанія Alfa Romeo показала, як звучить модель 33 Stradale

04 серпня 2024
0

Alfa Romeo представила 33 Stradale майже рік тому, але до цього часу не було жодних кадрів його роботи. Нещодавно компанія поділилась коротким відео, яке містить чудову звукову доріжку 3,0-літрового двигуна V6 з подвійним турбонаддувом.

Автовиробник пояснив, що раніше модель показували лише статично, адже команда інженерів працювала над його силовим агрегатом. Alfa Romeo каже, що двигун створює «елегантні, гармонійні та витончені мелодії» й назвала їх «саундтреком потужності та точності, результатом механічної майстерності та італійської пристрасті».

Alfa Romeo 33 Stradale доступний у двох виконаннях: з бензиновим двигуном та в електричній версії. V6 з подвійним турбонаддувом видає 620 к.с. й працює в парі з восьмиступеневою трансмісією з подвійним зчепленням, яка передає потужність на задні колеса через електронний диференціал обмеженого тертя.

В такому виконанні спорткар розганяється від 0 до 100 км/год менш ніж за три секунди та розвиває максимальну швидкість до 333 км/год. Водночас електрична версія видає 750 «конячок» й має запас ходу в 450 км. Всього буде випущено 33 екземпляри.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Alfa Romeo

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація