Компанія BYD показала салон позашляховика Leopard 5

Компанія BYD показала салон позашляховика Leopard 5

18 вересня 2023
0

BYD опублікувала офіційні зображення салону позашляховика BYD Leopard 5 (китайська назва - Bao 5), який буде випущений під суббрендом Fang Cheng Bao. Він конкуруватиме з Land Cruiser Prado 2024 та Mercedes G-класу.

Раніше на автосалоні в Ченду 2023 року було оголошено, що ціновий діапазон позашляховика для попереднього замовлення складе від 41 200 до 55 000 доларів. Продаж розпочнеться до кінця року.

Потрійний екран складається з 12,3-дюймової панелі приладів, 15,6-дюймового центрального екрану керування роздільною здатністю 2,5K і 12,3-дюймового розважального екрану для переднього пасажира. Також є проєкційний дисплей. У салоні з комфортом можуть розміститися 5 людей.

Пасажири мають доступ до бортового контейнера, що підтримує як охолодження, так і підігрів їжі та напоїв. Підлокітник можна зрушити та відрегулювати його положення. Крім того, на центральній консолі встановлено підйомний важіль перемикання передач. Перед важелем знаходиться бездротова панель швидкої зарядки смартфонів потужністю 50 Вт. Під важелем розташовано велику кількість фізичних кнопок.

Аудіосистема складається з 18 динаміків Devialet, включаючи динаміки у підголівниках водія. За словами BYD, інтер'єр доступний у трьох кольорах: Eclipse Blue, Beach Green та Storm Rice, натхненними скелями, озерами та пустелями відповідно. Крім того, присутні багатобарвне підсвічування салону та панорамний люк на даху.

Габарити становитимуть 4890 x 1970 x 1920 мм при колісній базі 2800 мм. Bao 5 оснащений силовою установкою з 1,5-літровим двигуном та двома електромоторами сумарною потужністю 680 к.с. Система повного приводу в новому автомобілі отримає три блокування диференціалів та режим танкового повороту. Очікується, що його буде оснащено гідравлічною системою керування кузовом DiSus-P. Він запропонує запас ходу 1200 км та зможе розвивати швидкість від 0 до 100 км/год за 4,8 секунди.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація