Компанія Chevrolet презентувала недорогий рамний пікап S10

Компанія Chevrolet презентувала недорогий рамний пікап S10

06 квітня 2024
0

У Бразилії презентували новий Chevrolet S10. Недорогий рамний пікап пройшов модернізацію і надходить у продаж за ціною від 55 800 до 60 000 доларів. Про це повідомляється на офіційному сайті концерну General Motors.

Висока ціна обумовлена тим, що спочатку дебютували дорожчі чотири дверні версії з багатим оснащенням. Простіші та дешевші дводверні пікапи з'являться пізніше. Конкурентами моделі є Mitsubishi L200, Ford Ranger і Toyota Hilux.

Пікап Chevrolet S10 2024 став виразнішим на вигляд. У нього нові фари, радіаторна решітка та капот. Крім того, замінені бампери і ліхтарі.

Салон Chevrolet S10 зазнав суттєвіших змін. Пікап отримав нові кермо, важіль КПП, передню панель і перемикачі клімату. До того ж, встановлені віртуальний щиток приладів та 11-дюймовий тачскрін мультимедійної системи MyLink.

У дорожчих версіях моделі салон оздоблений шкірою, є безключовий доступ, камера, клімат-контроль, бездротова зарядка смартфонів, електропривод крісла водія, датчики світла і дощу. Також пікап Chevrolet S10 отримав сучасні системи безпеки - автоматичне гальмування, контроль смуги руху і «сліпих» зон.

2,8-літровий турбодизель доопрацювали, і тепер він розвиває 207 к. с. і 510 Н?м. Із новим 8-ступінчастим автоматом Chevrolet S10 стартує до 100 км/год за 9,4 с, а витрата пального знизилася до 10,5 л/100 км у міському циклі та 8,7 л/100 км - на трасі.

Новий Chevrolet S10 пропонують із заднім та повним приводом. Також є позашляхова версія Z71 зі спеціальними шинами та блокуванням диференціалів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація