Компанія General Motors показала новий Buick LaCrosse

Компанія General Motors показала новий Buick LaCrosse

07 травня 2023
0

Опубліковано офіційні фото Buick LaCrosse нового покоління. Великий преміальний седан Е-класу мають презентувати 15 травня. Перші подробиці моделі розкрили на офіційному сайті концерну General Motors.

Новий Buick LaCrosse представлять у Китаї, адже саме в цій країні випускатимуть седан. Він стане доступнішою альтернативою Audi A6 і Lexus ES.

Дизайн Buick LaCrosse 2023 став оригінальнішим і несе елементи ретро-стилю, як у кросовера Envista. У авто плавні форми кузова, похилий аркоподібний дах і виражений «ніс». В обробці використаний хром. Широка решітка радіатора поєднується з тоненькими світлодіодними фарами. Седан став компактнішим за попередника.

Габарити Buick LaCrosse 2023:

  • довжина - 4996 мм;
  • ширина - 1866 мм;
  • висота - 1472 мм;
  • колісна база - 2905 мм.

У салоні на передній панелі тепер встановлений 30-дюймовий дисплей, розділений на дві секції. Кнопки клімат-контролю стали сенсорними, а селектор КПП винесений на кермову колонку. Оснащення включає панорамний дах, інтернет 5G, дві бездротові зарядки для смартфонів, а також електропривід, вентиляцію та масаж сидінь.

Новий Buick LaCrosse запропонують із бензиновими турбомоторами об'ємом 1,5 л (179 к.с.) та 2,0 л (237 к.с.). Обидві версії оснастять 9-ступінчастою автоматичною КПП. Пізніше лінійку може поповнити гібрид.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація