Компанія Hyundai показала електрокросовер Kona Electric

Компанія Hyundai показала електрокросовер Kona Electric

07 березня 2023
0

Лінійка Hyundai Kona 2023 розширена - до бензинової та гібридної версій приєднується електромобіль. Модель другого покоління надійде у продаж із літа і її подробиці розкрили на офіційному сайті Hyundai.

Новий Hyundai Kona Electric отримав сучасні 400-вольтні силові установки. Як і попередник, він запропонований у двох версіях, але їх потужність збільшена і тепер становить 156 і 218 к.с.

Збільшено і ємність батарей - до 48,4 кВт.год у базовій версії та 65,4 кВт.год - у 218-сильній. Запас ходу також виріс і становить 342 та 490 км, відповідно.

Зарядити електромобіль Hyundai Kona у швидкому режимі на 80% тепер можна за 41 хвилину. До речі, зарядка тепер можлива навіть за температури -30 градусів.

Крім того, з'явилася функція двонаправленої зарядки - від батареї можна живити різні електроприлади. А ще кросоверу удосконалили систему рекуперативного гальмування і додали режим їзди з однією педаллю (авто уповільнюється, якщо відпустити газ).

Електрокар Hyundai Kona візуально відрізняється від інших версій моделі дизайном передньої частини, але зберігає оригінальну діодну смугу на носі. Кросовер більший за модель першого покоління - досягає 4 355 мм у довжину при колісній базі 2 660 мм, а об'єм його багажника зріс до 466 л.

У салоні встановлені два 12,3-дюймові дисплеї. Серед опцій з'явилися акустика Bose та камери кругового огляду. Ціна Hyundai Kona Electric 2023 не розкрита, але модель залишиться найдоступнішим електрокросовером марки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація