Компанія Hyundai розкрила всі подробиці про оновлений Tucson

Компанія Hyundai розкрила всі подробиці про оновлений Tucson

07 грудня 2023
0

Hyundai опублікувала зображення оновленого кросовера Tucson кілька тижнів тому, а зараз компанія розкрила всі подробиці - автомобіль офіційно дебютував на домашньому ринку. Причому в Південній Кореї вже приймаються й попередні замовлення.

Зовні Hyundai Tucson відрізняється від моделі 2023 кілька видозміненими бамперами, фарами і решіткою радіатора. У салоні з'явилася панель екранів (два дисплеї з діагоналлю 12,3 дюйма), модернізований блок керування кліматичною системою. А ще, як виявилося, у кросовера жорсткіший кузов (за рахунок додаткових підсилювачів) і покращена шумоізоляція.

Лінійка моторів залишилася незмінною. У базі - 1,6-літровий бензиновий турбований двигун, що видає 180 к.с., він поєднується з 7-ступеневим «роботом». Більш потужний варіант - з 2,0-літровим мотором потужністю 184 к.с. Але в цьому варіанті вже застосовується 8-ступеневий «автомат». А найпотужніший варіант - гібридний, з тим же дволітровим двигуном: він видає 235 к.с. У гібрида теж автоматична коробка, але вже 6-ступенева. Всі версії в основі моноприводні, повний привід - за доплату.

Також за доплату можна отримати пакет N Line, до якого входять «спортивні» бампери, затемнена оптика, «спортивне» оздоблення салону з алькантарою та червоними акцентами. Вартість оновленого Tucson на домашньому ринку - від 21 до 31 тисяч доларів.

Джерело: iXBT.com
Фото: Hyundai

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація