Компанія JAC показала «жіночий» кросовер Yttrium 3

Компанія JAC показала «жіночий» кросовер Yttrium 3

13 квітня 2023
0

JAC Motors оголосила про створення нового суббренду Yttrium, який відповідатиме за недорогі молодіжні електромобілі. «Первістком» марки стане п'ятидверний міський крос-хетчбек JAC Yttrium 3, орієнтований на жіночу аудиторію.

Зовнішньо на спрямованість моделі вказує пудровий колір кузова. У салоні - рожево-бежеве оздоблення з декором кольору «рожеве золото». Для більшого комфорту власниць передбачені збільшені за площею косметичні дзеркала, розкладний столик та «активні сидіння із шестипозиційним регулюванням».

В основі моделі лежить нова платформа DI із інтегрованою тяговою батареєю. Як стверджується, її використання дозволило підвищити пасивну безпеку автомобіля. Габаритна довжина JAC Y3 - 4025 мм, ширина - 1760 мм, висота - 1560 мм. Розмір колісної бази - 2620 мм. Колеса максимально розставлені по кутах для збільшення простору салону.

«Жіночий» крос-хетч використовує один електродвигун потужністю 136 к.с. Тягова батарея доступна у трьох варіантах ємності, що дозволить запропонувати запас ходу 305, 405 чи 505 км. Привід - передній.

Одночасно з JAC Yttrium 3 дебютував новий компактний кросовер JAC QX. Відомо, що новинка укомплектована силовою гібридною установкою на базі 1,5-літрового бензинового турбодвигуна. Коробка - 6-ступінчастий «автомат» із подвійним зчепленням.

Більш детальної інформації про нові електромобіль та гібрид команія не налада. Також не озвучено їх вартість та терміни виходу на ринок.

Джерело: Авто Центр
Фото: sohu.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація