Компанія Lexus оновила купе та кабріолет LC

Компанія Lexus оновила купе та кабріолет LC

09 квітня 2023
1

Представлено оновлений Lexus LC для Європи. Спорткару розширили варіанти фарбування кузова та оздоблення салону, покращили роботу електронних асистентів, переналаштували шасі та трансмісію, а також додали нову медіасистему з доступом до хмарної навігації та голосовим управлінням. До того ж на машинах з V8 з'явився «експертний» їздовий профіль, який повністю відключає трекшн-контроль, а гібриду LC 500h Coupe дісталися нові високоємні акумуляторні осередки.

Серед палітри кузовних фарб з'явилися два нових кольори. Синій Heat Blue Contrast Layering створює контраст між світлими ділянками та тінями, а хроматичний Sonic Copper змінює відтінок від насичено до глибокого червоного залежно від освітлення. Для аеродинаміки та акустичного комфорту змінена форма бічних дзеркал, причому тепер в них за умовчанням вмонтовані камери системи кругового огляду Panoramic View Monitor.

Усередині змін теж вистачає - це і нові варіанти оздоблення сидінь, і накладки на пороги з вуглепластику (для машин з пакетом Sport), і покращення обробки передньої панелі з боку пасажира. Також для купе та кабріолету можна замовити двоколірні схеми обробки Blue&White або DK. Rose. Ну а головне інтер'єрне придбання LC - це все-таки просунута мультимедіа зі збільшеним екраном (12,3 проти 10 дюймів), хмарною навігацією та голосовим керуванням.

Перекалібровані амортизатори, пружини та стабілізатори поперечної стійкості. Замінено розпірки під днищем, опори двигуна та підсилювачі в задній частині. Новий алгоритм роботи отримали гальма brake-by-wire та 10-діапазонний автомат. Крім того, у купе та кабріолету з «атмосферником» V8 5.0 з'явився «експертний» їздовий профіль, який повністю відключає трекшн-контроль, а гібрид LC 500h Coupe має нові високоємнісні акумуляторні осередки.

Джерело: Мотор
Фото: Lexus

Обговорення новини

Vladym  

А ціна?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація