Компанія Nissan презентувала новий Note 2024

Компанія Nissan презентувала новий Note 2024

11 грудня 2023
1

В Японії презентували новий Nissan Note. Компактна модель В-класу пройшла модернізацію і з січня 2024 року надійде в продаж на батьківщині за ціною від 2,3 мільйона ієн ($15700). Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Nissan.

Nissan Note 2024 впізнається насамперед за зміненою V-подібною решіткою радіатора в стилі нового Pathfinder. Крім того, замінено бампери та встановлено колісні диски оригінального дизайну.

У салоні Nissan Note 2024 поліпшено оздоблення. Усі версії моделі оснащені віртуальним щитком приладів, тачскріном мультимедіа, клімат-контролем, системами автоматичного гальмування і контролю дорожньої розмітки. Базову комплектацію поповнив безключовий доступ.

Особливість Nissan Note - поворотне крісло переднього пасажира. Воно покликане полегшити посадку і висадку в хетчбек.

Як і раніше, Nissan Note оснащений гібридною установкою e-Power. Передні колеса обертає 116-сильний електромотор, а 1,2-літровий бензиновий двигун на 82 к.с. слугує генератором - заряджає батарею. Середня витрата палива становить 4,6 л на 100 км.

У повнопривідній версії Nissan Note 2024 на задній осі встановлено ще один електромотор потужністю 67 к.с. Сумарна віддача силової установки - 136 сил.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

BorisBorisych  

Решітку позичили в Tucson?)))

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація