Компанія заснована українцями презентувала вражаючий позашляховий автобус

Компанія заснована українцями презентувала вражаючий позашляховий автобус

12 червня 2024
0

У Чехії презентували новий Torsus Praetorian 2024. Екстремальний позашляховий автобус пройшов модернізацію. Подробиці нової моделі розкрили на сайті виробника.

Компанія Torsus наразі виробляє позашляхову техніку в Чехії, проте заснована українцями. Позашляхові автобуси Torsus Praetorian використовуються в Національній гвардії та ДСНС України.

Новий Torsus Praetorian TG3 (саме так назвали оновлену модель) не змінився зовні. Повнопривідний автобус сягає 8,7 м у довжину, а його кліренс становить 350 мм. Кузов виготовлено з композитних матеріалів, тому він не боїться корозії. Встановлені й позашляхові шини.

Салон Torsus Praetorian TG3 може бути виконаний у різноманітних конфігураціях. Стандартний автобус розрахований на 34 пасажирів, також є санітарна версія з кріпленням для 12 нош. Оснащення включає кондиціонер та USB-порти.

Автобус Torsus Praetorian TG3 оснащений 6,9-літровим турбодизелем MAN на 290 к.с. та 1150 Нм і 12-ступінчастою КПП з понижувальною передачею. Він здатен розвинути 117 км/год, а також не боїться важкого бездоріжжя та може подолати брід глибиною 68 см.

Головна новинка у версії TG3 - пневмопідвіска. Завдяки їй автобус став комфортнішим. Ціна Torsus Praetorian стартує з 225 831 євро.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація