Компанія «Авто-Київ» передала 30 тисяч гривень на благодійність

Компанія «Авто-Київ» передала 30 тисяч гривень на благодійність

16 листопада 2018
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В рамках соціальної відповідальності компанії «Авто-Київ» за сприяння Porsche Finance Group Ukraine національній дитячій лікарні «Охматдит» було передано сертифікат номіналом 30 тисяч гривень.

Пріоритетним напрямком КСВ-діяльності компанії «Авто-Київ», офіційного дилера автомобілів SEAT в Україні, є допомога дітям. У травні 2018 року з нагоди 15-річного ювілею PFG презентувала автоцентру благодійний сертифікат номіналом 30 тисяч гривень. Кошти в повному обсязі було спрямовано на оплату лікування Софії - пацієнта національної дитячої лікарні «Охматдит», сім'я якої не мала можливості сплатити життєво важливе лікування.

«Ми прагнемо допомагати тим, хто цього дійсно потребує, тим самим демонструючи гідний приклад іншим компаніям, у яких так само є можливість «простягнути руку допомоги ближньому», - коментує Олександр Гольденберг, директор компанії «Авто-Київ».

Це вже не перший спільний соціальний проект автоцентру «Авто-Київ» з компанією Porsche Finance Group Ukraine: раніше в користування Товариству Червоного Хреста було передано автомобіль SEAT Altea XL.

Компанія «Авто-Київ» в рамках програми соціальної відповідальності планує й надалі вносити свій вклад в розвиток суспільства шляхом реалізації соціально значущих програм.

ДП «АВТО-КИЕВ» ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ДП «АВТО-КИЕВ»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація