Компанія Chevrolet презентувала оновлений Silverado Heavy Duty

Компанія Chevrolet презентувала оновлений Silverado Heavy Duty

27 вересня 2022
0

Американська компанія Chevrolet представила оновлену родину Silverado Heavy Duty. Популярний пікап отримав ефектну зовнішність, широкий асортимент базового та опційного оснащення, а також оновлений дизельний двигун. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Минулого року компанія Chevrolet показала оновлений Silverado 1500. Тепер настала черга для більшого сімейства Silverado HD. У дилерів новинка очікується у першому кварталі наступного року. Silverado HD отримав ефектну зовнішність, потужніший і тяговіший дизельний двигун, розширений функціонал, а також новий інтер'єр.

Зовні впізнати новинку можна по C-подібним світлодіодним ходовим вогням, новому облицюванню радіатора, агресивному бамперу і капоту з повітрозабірником. Головна світлотехніка має дизайн у стилістиці мінімалізму. На версіях LTZ, ZR2 та High Country вона має здвоєні фари. Крім того, автомобіль отримав нові задні ліхтарі з анімацією. Покупці зможуть вибирати з розширеної палітри кольорів, у тому числі 6 нових відтінків, а також колісних дисків нового дизайну.

Пізніше у сімействі з'явиться нова версія ZR2, яка продовжить ідеї, реалізовані у «молодшому» Silverado 1500 ZR2. Новинка відрізнятиметься розширеною комплектацією та спортивними мотивами в дизайні.

Крім того, компанія Chevrolet підготувала виконання Midnight Edition на основі версії High Country. Вона відрізняється чорною хромованою решіткою радіатора, чорним декором, підніжками з електроприводом у чорному кольорі, а також чорні глянсові диски розмірністю 20 або 22 дюйми.

Інтер'єр виконаний у сучасному стилі. У салоні з'явилися 12,3-дюймовий екран панелі приладів, а також великий 13,4-дюймовий дисплей сенсорний дисплей інфо-розважальної системи з підтримкою сервісів Google, включаючи Google Maps і Google Assistant. Центральна консоль нового дизайну має відділення для бездротової зарядки смартфонів. Для дорогих версій для оздоблення інтер'єру використовується дерево та високоякісна шкіра. У списку опцій є кілька варіантів аудіосистеми, включаючи Bose з 7 динаміками.

Під капотом може розташовуватися як добре знайомий бензиновий 6,6-літровий V8, який має у своєму арсеналі 407 к.с. та 628 Нм, так і модернізований турбодизель Duramax. Він отримав продуктивніший турбонагнітач, а процес згоряння палива був оптимізований. В результаті потужність зросла до 477 к.с. (+25 к.с.), а крутний момент збільшився до 1320 Нм (88 Нм). Крім приросту потужності, крутний момент на низьких оборотах виріс на 25%, що дозволило поліпшити характеристики пікапа на низьких швидкостях, особливо при буксируванні. Обидва мотори працюють у парі з новою 10-ступеневою автоматичною трансмісією Allison, яка не тільки покращила ефективність роботи силового агрегату, але й дозволила збільшити масу вантажів, що буксируються.

При створенні новинки в компанії Chevrolet багато уваги приділили поліпшенню тягових можливостей. Зокрема автомобіль отримав адаптивний круїз-контроль з функцією допомоги при буксируванні причепа. Вона дозволяє змінювати динамічні та гальмівні характеристики залежно від того, є на буксирі причіп чи ні. Також покупці зможуть скористатися системою контролю за «сліпою» зоною причепа, а технологія Transparent Trailer допоможе водієві «бачити», що відбувається на дорозі за причепом. Ще одна система GCW Alert контролює, щоб маса причепа не перевищувала припустиме навантаження. Новий Silverado 2500 з 6,6-літровим турбодизелем Duramax здатний буксирувати об'єкт масою до 10 206 кг, а версія Silverado 3500 - 16 329 кг.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація