Компанія Citroen готуює доступний електрокросовер

Компанія Citroen готуює доступний електрокросовер

16 січня 2023
0

У Citroen працюють над новим електрокросовером eC3. Бюджетну модель мають показати у березні. Перше її фото було опубліковано на офіційному сайті французької марки.

Новий Citroen eC3 - електрична версія моделі C3, але не європейського хетчбека, а однойменного кросовера, який випускають в Індії. У цій же країні налагодять виробництво та його електричну версію.

Електромобіль Citroen eC3 коштуватиме близько мільйона рупій ($12 500). Основним конкурентом моделі називають Renault City K-ZE (у Європі він відомий як Dacia Spring). Вже відомо, що модель продаватимуть і за межами Індії.

Судячи з першого тизера, електрокар Citroen C3 відрізнятиметься від бензинової версії лише деталями дизайну. Автомобіль досягає 3,98 м у довжину при колісній базі в 2,54 м і приваблює м'язистим дизайном з рельєфними боковинами.

Салон Citroen eC3 навряд чи зазнає змін. Електрокар збереже двоколірне оздоблення, віртуальну панель приладів та 10-дюймовий тачскрин.

За попередніми даними, електричний кросовер Citroen отримає 86-сильний двигун і батарею ємністю 30,2 кВт.год. Запас ходу авто поки що не розголошують.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація