Компанія Dodge представила «недорогий» спортивний кросовер Hornet

Компанія Dodge представила «недорогий» спортивний кросовер Hornet

17 серпня 2022
1

У США презентували новий Dodge Hornet. Компактний 4,5-метровий кросовер надійде у продаж із кінця року за ціною від 29 995 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт концерну Stellantis.

Dodge Hornet - приклад співпраці усередині концерну. По суті, це американська версія кросовера Alfa Romeo Tonale, причому її навіть випускатимуть в Італії. Від побратима кросовер можна відрізнити за зміненою передньою частиною в характерному стилі Dodge - з довгастими фарами і величезним повітрозабірником в бампері.

Схожість двох моделей проглядається і в салоні. Новий Dodge Hornet отримав віртуальну панель приладів та 10,3-дюймовий сенсорний дисплей, повернутий до водія.

Базова комплектація Dodge Hornet включає камеру заднього виду, датчик дощу, парктронік, бездротову зарядку для смартфонів, а також системи автоматичного гальмування, контролю «сліпих» зон та розмітки. Серед опцій є електропривід дверей багажника, 465-ватна акустика Harman-Kardon, паркувальний автопілот, системи напівавтономного водіння та розпізнавання дорожніх знаків.

Компактний кросовер Dodge запропонують у двох досить потужних версіях. Базовий варіант GT отримав 2,0-літровий 265-сильний бензиновий турбомотор та 9-ступінчасту автоматичну КПП. Він розганяється до 100 км/год за 6,5 с.

Топова версія R/T оснащена гібридною установкою, що розвиває 285 к.с. у звичайному режимі та 310 к.с. - короткочасно. З 6-ступінчастим автоматом розгін до 100 км/год займає 6,1 с, а ще такий кросовер може проїхати 48 км на електротязі.

Всі Dodge Hornet отримали повний привід із функцією векторизації тяги. У модифікації R/T також передбачені адаптивні амортизатори та покращені гальма від Brembo.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Aльфа  

Дожили - Альфа це тепер теж , що і Додж. Це як Моніку Белуччі оженити на Дональді Трампу

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація