Компанія Nissan представиа незвичайний концепт-кар

Компанія Nissan представиа незвичайний концепт-кар

04 лютого 2023
0

Nissan представили незвичайний концепт-кар Max-Out, який демонструє підхід компанії до нових електромобілів. Про це повідомили на сайті AutoCar.

Двомісний кабріолет Nissan Max-Out отримав ретродизайн і передові технології. Його зовнішній вигляд не схожий на жодний сучасний автомобіль.

Спереду замість решітки радіатора з'явився великий вентиляційний отвір, що плавно закінчується в ділянці капота. Передня та задня оптика майже ідентичні.

Усередині встановлений великий цифровий дисплей, яким може користуватися водій і пасажир. Рульове колесо нагадує штурвал літака.

На центральному дисплеї може відображатися інформація про подорож, а також ігри, музика або запис часу проходження кола. Відсутність педалей свідчить про високий рівень автономності.

Поки що в Nissan не повідомили подробиць про силову установку концепту - відомо тільки, що в нього повний привід і два мотори. Якщо він надійде у виробництво, найімовірніше, він використовуватиме технологію твердотільних акумуляторів. Це дозволить заряджатися втричі швидше за сучасні акумулятори електромобілів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація