Компанія Nissan виводить ринок компактний і недорогий седан

Компанія Nissan виводить ринок компактний і недорогий седан

11 жовтня 2022
0

Компанія Nissan опублікувала офіційні фотографії оновленого седана Versa 2023 модельного року. Його покажуть наживо відвідувачам автосалону в Майамі, який відкриється днями та триватиме до 23 жовтня.

Зовнішньо оновлений Nissan відрізняється від колишнього оновленою передньою частиною, решіткою радіатора і 17-дюймовими легкосплавними дисками (у комплектації SR), а в салоні автомобіля з'явилися 8-дюймовий сенсорний дисплей мультмедійної системи та бездротова зарядка для гаджетів.

З точки зору безпеки нова модель отримала всі стандартні для свого класу системи, у тому числі системи автоматичного екстреного гальмування та попередження про виїзд зі смуги руху, інтелектуальний круїз-контроль, попередження про сліпі зони та перехресний рух позаду. У пакеті S Plus також є підтримка Apple CarPlay та Android Auto.

Новий Nissan Versa отримав 1,6-літровий 122-сильний «атмосферник», який працює в парі з п'ятиступеневою «механікою» (тільки у комплектації S) або варіатором Xtronic CVT. Середня витрата палива седана становить 7,3 л на 100 км по місту та 5,8 л по трасі.

Nissan Versa 2023 вийде на ринку США в трьох комплектаціях: S, SV і SR. Ціни будуть оголошені пізніше.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація