Концерн GM показав спеціальну версію пікапа Chevrolet Silverado

Концерн GM показав спеціальну версію пікапа Chevrolet Silverado

16 вересня 2022
0

Американський концерн General Motors на автосалоні в Детройті представив спеціальну версію пікапа Chevrolet Silverado, яка називається Chevrolet Silverado ZR2 Bison. Це найбільш хардкорний позашляховик від General Motors.

Silverado ZR2 Bison отримав міцні бампери з додатковим сталевим захистом (3 мм сталі), додатковий захист днища із загартованої сталі (вона в 3,5 рази міцніша за стандартний сталевий захист), 18-дюймові колісні диски AEV і 33-дюймові позашляхові шини Goodyear Wrangler Territory MT.

Дорожній просвіт становить 284 мм, як у стандартного Chevrolet Silverado. Але у Silverado ZR2 Bison покращилися кути в'їзду та з'їзду. До того ж у нього, як і раніше, є класний позашляховий комплект, в який входять, наприклад, настроювані амортизатори Multimatic DSSV і режим водіння Terrain Mode.

Зовні такий хардкорний пікап від стандартної версії також відрізняється ексклюзивною радіаторною решіткою в колір кузова і матовим чорним акцентом на задніх дверях. На кузові та в салоні є наклейки Bison.

Під капотом знаходиться 6,2 л бензиновий двигун V8. Його потужність складає 426 к.с. і 624 Нм крутного моменту.

Продаж Chevrolet Silverado ZR2 Bison розпочнеться в першій половині 2023 року. Він коштуватиме від 78 490 доларів. Це на 8 000 доларів більше, ніж вартість Silverado ZR2 2022 модельного року.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація