Концерн FAW представив кросовер Bestune T90

Концерн FAW представив кросовер Bestune T90

15 квітня 2023
0

Новий кросовер Bestune T90 за розмірами близький до моделей Nissan X-Trail і Mitsubishi Outlander. У гамі бренду Bestune нова модель T90 розташується між нещодавно оновленими кросоверами T77 та T99.

Довжина новинки становить 4718 мм, ширина - 1880 мм, висота - 1710 мм. Відстань між осями - 2772 мм, а штатні колеса - 19-дюймові. Шасі типове для авто такого класу: стійки McPherson спереду та багатоважільна система позаду.

Серед особливостей моделі - велика кількість горизонтальних ліній, двоповерхова оптика, безрамкова решітка радіатора.

Новий кросовер має п'ятимісний салон. На передній панелі компактний приладовий екран без козирка, проекційний дисплей і великий сенсорний планшет замість центральної консолі. Аналогових клавіш майже не залишилося.

Для автомобіля заявлені дві бензинові «турбочетвірки» на вибір. Так, базовий мотор на 1,5 літра генерує 169 к.с., а 2,0-літровий двигун має потужність у 252 «конячки». Обидва двигуни поєднуються із класичним восьмиступінчастим «автоматом» Aisin.

Наживо Bestune T90 буде представлено на автосалоні в Шанхаї, а продажі в Піднебесній розпочнуться влітку. Орієнтовна стартова ціна - 18 тисяч доларів.

Джерело: Авторевью
Фото: FAW

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація