Концерн Stellantis та банк-партнер CREDIT AGRICOLE відновлюють авто-кредитування для юридичних осіб

Концерн Stellantis та банк-партнер CREDIT AGRICOLE відновлюють авто-кредитування для юридичних осіб

18 січня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Підтримка ведення бізнесу - це підтримка економіки України, що дуже важливо в нинішні непрості часи. Саме тому Концерн Stellantis в Україні спільно з міжнародним та надійним банком-партнером CREDIT AGRICOLE вирішили відновити програму кредитування придбання автомобілів для юридичних осіб. Це дасть змогу різноманітним компаніям оновити власний автопарк для подальшого ведення та розширення бізнесу.

Концерн Stellantis в Україні та банк-партнер CREDIT AGRICOLE відновлюють автомобільне кредитування для юридичних осіб та пропонують вигідні умови

Нова програма автомобільного кредитування передбачає чимало переваг. По-перше: мінімальну відсоткову ставку - від 0,01% річних. По-друге: невисокий перший внесок по кредиту - мінімум 30% вартості автомобіля. По-третє: довгий термін кредитування - максимум до п’яти років (60 місяців).

Варто зазначити, що навіть при максимально довгостроковому кредитуванні терміном на 60 місяців та за умови мінімального першого внесу (30% вартості автомобіля), відсоткова ставка залишається досить помірною з урахуванням нинішніх ризиків - на рівні 11,99% річних.

За програмою кредитування, також передбачено страхування автомобіля та цивільної відповідальності у перевірених надійних страхових партнерів. Крім того, передбачена можливість дострокового погашення кредиту та його закриття за бажанням клієнта.

Авто-кредитування від CREDIT AGRICOLE - для провідних брендів Концерну Stellantis: Peugeot, Citroёn, Opel, DS Automobiles, Jeep

Нова програма кредитування від банку-партнера CREDIT AGRICOLE на придбання автомобілів діє для всіх ключових Брендів концерну Stellantis, представлених в України. Таким чином, жоден потенційний покупець не обмежений у праві свого вибору бажаного автомобіля та можливості отримати максимально вигідні умови фінансування покупки.

Автомобілі Peugeot пропонують поєднання привабливого дизайну та сучасних технологій, вишуканої керованості та задоволення від водіння. У модельній гамі Бренду представлені легкові автомобілі, стильні фастбеки, седани та кросовери, компактні вени, великі фургони - кожен знайде автомобіль собі до смаку! Та, звісно, може отримати вигідні умови кредитування від банку-партнера CREDIT AGRICOLE.

Бренд Citroёn завжди акцентував увагу на комфорті власних автомобілів. Легкові седани, хетчбеки та кросовери, що дарують м’яку підвіску й зручні високоякісні салони, пасажирські вени з вражаючими можливостями трансформації салону для великої родини, економічні та зручні комерційні фургони. А тепер - ще й навіть новий кредит з комфортно-вигідними умовами від банку-партнера CREDIT AGRICOLE.

Автомобілі німецького бренду Opel пропонують традиційний прагматизм: оптимальні комплектації, економічні двигуни, якісний та зручний салон, сучасний та стриманий дизайн. Легкові хетчбек та компактні кросовери будуть ідеальним вибором у якості корпоративного транспорту або приватного автомобіля, а комерційні фургони стануть справжніми помічниками в питаннях ведення бізнесу. Особливо з урахуванням нової вигідної кредитної програми від банку-партнера CREDIT AGRICOLE.

Модельна лінійка DS Automobiles включає легкові седани та хетчбек, а також кросовери різного сегменту. Ці автомобілів об'єднані разом не лише спільним Брендом, але й прагненням подарувати вибагливим покупцям відчуття справжньої «французької розкоші». Завдяки новій вигідній програмі кредитування від банку-партнера CREDIT AGRICOLE, відтепер ця «французька розкіш» стає доступної для більшої кількості покупців.

Культові моделі Jeep, справні позашляховики та сучасні кросовери, завжди привертали увагу та пропонували максимальні можливості використання: на робочому тижні - вони можуть підкреслити високий статус власника, а у вихідні - відвезти його будь-куди у пошуках пригод. Відтепер долучитись до світу легендарного американського Бренду можна й завдяки новій програмі кредитування від банку-партнера CREDIT AGRICOLE.

Кредитування у партнерстві з Концерном Stellantis - це завжди вигідно: переконайтесь самі завдяки онлайн калькулятору!

Представники Концерну Stellantis в Україні завжди шукають та обирають найкращі пропозиції для потенційних клієнтів. Це стосується як модельної лінійки Брендів та запропонованих версій різноманітних автомобілів, так і банків-партнерів з якими реалізуються фірмові програми кредитування або лізингу.

Ці програми можуть бути різними, проте завжди незмінними залишаються ключові переваги: відомі та надійні банки-партнери, максимально прозорі умови фінансування, спеціальні вигідні пропозиції з точки зору терміну кредитування або процентної ставки, перевірені страхові компанії, швидкість розгляду та погодження заявки на кредит або лізинг. Всі ці переваги можна описати одним терміном - зручність для клієнта.

І тепер пропозиції фінансування від партнерів Концерну Stellantis стають ще більш зручними завдяки впровадженню онлайн калькулятора розрахунку кредиту! Просто обирайте омріяну модель автомобіля, вказуйте бажаний термін кредитування і можливий перший внесок, відмічайте найбільш зручні умови кредиту «класичний/ануїтет» - та миттєво отримуйте детальний розрахунок: все зрозуміло, просто, зручно!

Обирайте автомобілі Концерну Stellantis всесвітньо відомих Брендів Peugeot, Citroёn, Opel, DS Automobiles, Jeep та отримуйте не лише чудові враження від різних моделей, але й задоволення від вигоди їх придбання!

Про Stellantis

Концерн Stellantis утворений шляхом злиття за формулою 50/50 всесвітньо відомих автомобільних компаній з віковими історіями: Групою PSA (Peugeot, Citroen, Opel та інші) та Групою FCA (FIAT, Chrysler, Jeep та інші). Новий концерн Stellantis став четвертим за величиною виробником автомобілів у світі, поєднав 14 автомобільних брендів: Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram, Vauxhall. Також, до складу концерну входить 3 бренди послуг мобільності та бренди виробники обладнання та запасних частин. У підрозділах компанії працює близько 300 000 співробітників, виробничі потужності розташовані у 30 країнах світу, комерційна присутність у більш ніж 130 ринках світу. Компанія закріпила свою присутність у трьох впливових регіонах - Європі, Північній Америці та Латинській Америці.

В Україні офіційним представником концерну Stellantis є компанія «Пежо Сітроен Україна». Під керівництвом українського представництва знаходиться 5 автомобільних брендів концерну: PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS та JEEP. Stellantis Україна є сильним представником автомобільного ринку нашої країни, що має широку дилерську мережу майже в кожній області України, пропонує сучасні та технологічні автомобілі для своїх клієнтів, надає тільки якісні супутні послуги.

Про АТ Креді Агріколь Банк

АТ Креді Агріколь Банк - найстарший іноземний банк в Україні, що надає повний спектр банківських послуг, є стратегічним партнером для агробізнесу та корпоративних клієнтів і одним із лідерів на ринку автокредитування. Банк є частиною міжнародної групи Credit Agricole (Франція), яка в ТОП-10 найбільших банків у світі за активами згідно з рейтингом The Banker 2023 та є лідером у банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи. Банк має головний офіс у Києві та 140 відділень, обслуговує 415 000 клієнтів. Креді Агріколь -єдиний банк в Україні, який має міжнародний сертифікат ISO 9001 у цій сфері , гарантуючи прозорі умови автокредитування та високу якість обслуговування клієнтів. Креді Агріколь визнаний найкращим з кеш-менеджменту в Україні згідно з рейтингом Еuromoney 2023. АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» Ліцензія НБУ № 99 від 12.10.2011 р., реєстраційний № 149 у Державному реєстрі банків, офіційний сайт https://credit-agricole.ua

Джерело: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація