Король Карл ІІІ сів за кермо електрокросовера Audi

Король Карл ІІІ сів за кермо електрокросовера Audi

08 січня 2023
0

Короля Великобританії Карла ІІІ помітили за кермом автомобіля вперше з моменту сходження на трон. Монарх кермував електрокаром Audi e-tron. Фото королівського авто опублікували на сайті Updatesplug.

Це перша поява Карла ІІІ на публіці після оприлюднення уривків зі скандальних мемуарів принца Гаррі. Авто бачили в Лондоні у графстві Норфолк поблизу королівської резиденції Сандрінгем, де Карл ІІІ провів різдвяні свята.

Останнім часом монарх їздив виключно з особистим водієм, проте за кермо електрокросовера Audi e-tron вирішив сісти сам. Супроводжував його кортеж на Range Rover і мотоциклах.

Слід зазначити, що король Великобританії любить кермувати, і в його гаражі було чимало спортивних автомобілів. Електрокари для Карла ІІІ не в новинку, але раніше він віддавав перевагу британському Jaguar I-Pace. Утім, автомобілі марки Audi у гаражі королівської родини також є останніми роками.

Електромобіль Audi e-tron випускають із 2019 року, і коштує він від 80 000 євро. Кросовер запропонований у версіях потужністю 335, 402 та 496 к.с., запас ходу становить 417 км. Із 2023 року в продаж надходить вдосконалена модель Audi Q8 e-tron із покращеними характеристиками.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація