Кредитування автомобілів із пробігом – безпрецедентний проект ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», Авто Аукціонів, Страхової компанії «УНІКА».

03 серпня 2011
0

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», компанія «Автомобільні Аукціони» та Страхова компанія «УНІКА» запустили спільну програму – «0% річних на покупку авто з пробігом». Програма передбачає надання кредиту на покупку автомобілів з пробігом, що представлені на сайті Авто Аукціонів (Київ).

Купівля автомобілю з пробігом - ідеальний варіант для тих, хто мріє сісти за кермо якісного авто, але чий бюджет не може покрити повну його вартість.

Тепер ті, хто бажають придбати автомобілі з пробігом (б/в авто) в компанії «Автомобільні Аукціони», можуть це зробити, взявши кредит у банку КРЕДІ АГРІКОЛЬ та застрахувавши авто в компанії «УНІКА» за програмою автострахування - КАСКО, КАСКО + Гарантія, ОСАГО.

За умовами програми придбати авто з пробігом можна з персональним внеском 50% від загальної вартості, а залишок суми погасити в розстрочку з нульовою процентною ставкою річних. Нова послуга відрізняється оперативністю та легкістю оформлення. На сайті Авто Аукціонів, окрім вибору необхідного автомобілю, є можливість за допомогою калькулятора розрахувати графік погашення щомісячної суми за кредитом.

Для отримання кредиту достатньо приїхати в офіс Авто Аукціонів, де фахівці компанії професійно проконсультують, із задоволенням нададуть максимальну підтримку та відповіді на запитання, що виникли. Таким чином, компанія «Автомобільні Аукціони» продовжує політику лояльності по відношенню до споживача, забезпечуючи новий стандарт купівлі-продажу автомобілів із пробігом в Україні.

Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація