Кросовер Acura RDX втратив базову передньопривідну версію

Кросовер Acura RDX втратив базову передньопривідну версію

08 листопада 2023
0

У США позашляховик преміум-бренду Honda перейшов у 2024 модельний рік і втратив непопулярну моноприводну модифікацію. Тепер «розумна» система повного приводу Super Handling AWD із індивідуальними муфтами підключення задніх коліс не вимагає доплати. Початкова ціна Acura RDX зросла на 5,4 відсотки до 45 245 доларів, а базова комплектація розширена.

Усім американським Acura RDX передбачена зв'язка 2,0-літрового бензинового турбомотора (276 сил, 380 Нм) і 10-ступінчастого автомата. 

Покупцям базової версії не доведеться доплачувати за аудіосистему з дев'ятьма динаміками і системою активного шумопоглинання, медіасистему з 10,2-дюймовим тачскріном, п'яті двері з електроприводом, панорамний дах, комплекс водійських асистентів і 19-дюймові диски.

Серед опцій є більш просунута аудіосистема з 16 динаміками, вбудована 3D-навігація, передні та задні парктроніки, клімат-контроль з GPS-датчиком, спортивні крісла, обробка шкірою Nappa та полірованим алюмінієм. На вершині лінійки Acura RDX з пакетами A-Spec та Advance за 55 045 доларів з урахуванням доставки, але є три «проміжні» варіанти компонування.

Джерело: Мотор
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація