Кросовер Exeed VX отримав «президентську» лімітовану версію

Кросовер Exeed VX отримав «президентську» лімітовану версію

08 жовтня 2022
0

Китайський бренд Exeed, який відповідає у Chery Automobile за лінійку преміальних кросоверів, виводить на ринок нову версію VX - President Limited Edition. Основною для неї стала й без того небідна «президентська» комплектація.

Головна відмінність нової топової версії - бронзовий декор. При чому бронзою покрили лише решітку радіатора, шильдики та накладку на задному бампері. Решта елементів декору залишилися хромованими. У кузовній паліті три кольори: чорний, темно-синій та новий темно-зелений, який призначено титульним. Також «лімітці» дісталися тоновані задні шибки та висувні підніжками з електроприводом.

Щодо техніки змін немає. Незалежно від версії кросовер укомплектований 2,0-літровим турбованим двигуном потужністю 249 к.с. Працює агрегат в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями та повним приводом.

Кросовери Exeed VX President Limited Edition вже доступні для покупки. Рекомендований роздрібний цінник - 92 890 доларів. Таким чином доплата за декор та електропривод підніжки складає 6580 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація