Кросовер KIA Sportage готується до рестайлінгу

Кросовер KIA Sportage готується до рестайлінгу

13 березня 2024
0

Паркетник KIA Sportage актуального п'ятого покоління в строю з 2021-го. Модель вийшла вдалою, вона очолює особистий рейтинг глобальних продажів марки. Так, у 2023 році, за даними самої компанії, по всьому світу було реалізовано 523 502 екземпляри, що на 16% більше порівняно з 2022-м. І ось на підході рестайлінговий Sportage: замаскований тестовий зразок застукали в рідній Кореї, відео з ним опубліковано на місцевому YouTube-каналі Shorts Car.

Судячи з кадрів, кросовер отримає нову оптику. Фари зроблять вертикальними, як в інших нових моделей KIA, включно з модернізованим Sorento. Іншими стануть задні ліхтарі. Ну і ще напевно підретушують бампери та решітку радіатора. До салону шпигунам зазирнути поки що не вдалося. Не виключено, що всередині встановлять іншу мультимедійну систему. Крім того, можуть замінити матеріали оздоблення.

Поки що немає інформації про те, чи торкнеться оновлення технічної частини. У гамму нинішнього KIA Sportage залежно від ринку входять бензинові атмосферники 2.0 MPI та 2.5 GDI, турбомотори 1.5 T-GDI, 1.6 T-GDI та 2.0 T-GDI; дизельна лінійка представлена 1.6 CRDi та 2.0 CRDi. Крім того, кросовер буває «м'яким» або повноцінним гібридом (є версії PHEV та HEV – з можливістю зарядки від електромережі та без неї).

Презентацію оновленого KIA Sportage можуть провести вже цього року.

Джерело: Колеса

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація