Кросовер Nissan Kicks пройшов оновлення

Кросовер Nissan Kicks пройшов оновлення

19 липня 2022
0

У Японії презентували оновлений кросовер Nissan Kicks. Модель відтепер буде доступна лише в гібридній версії, але при цьому залишиться досить доступною - ціна становитиме від 20 300 до 23 800 доларів. Подробиці авто розкриті на офіційному сайті Nissan.

Новий Nissan Kicks практично не змінився зовні, адже кросовер нещодавно пройшов фейсліфтинг. Тому обмежилися зміненими бамперами та ліхтарями. Крім того, з'явилася спортивна версія з обважуванням від компанії Autech.

У салоні замінено важіль КПП і змінено дизайн центральної консолі. Базова комплектація Nissan Kicks 2022 наразі враховує систему автоматичного гальмування. Крім того, запропоновано нові варіанти внутрішнього оздоблення.

Основну увагу приділили доопрацюванню гібридної установки Nissan e-Power. Потужність електродвигуна збільшили до 134 к. с., а крутний момент - до 280 Н?м. Саме він обертає колеса, а 1,2-літровий бензиновий двигун на 78 к. с. виконує роль генератора та виробляє електроенергію. Така гібридна установка нещодавно з'явилася і в Nissan Qashqai 2022.

Батарею Nissan Kicks e-Power збільшено до 2,06 кВт?год, що знизило витрату палива на 6,4% - до 4,3 л/100 км у змішаному циклі. Крім того, тепер кросовер доступний не тільки з переднім, але й повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація