Кросовер Skoda Vision 7S показав новий стиль та логотип

Кросовер Skoda Vision 7S показав новий стиль та логотип

31 серпня 2022
2

У Чехії презентовано нову Skoda Vision 7S. Поки що це концепт-кар, але у 2026 році він стане серійною моделлю - флагманським електрокросовером чеської марки. Про це повідомляє офіційний сайт Skoda.

Електромобіль Skoda Vision 7S презентує новий стиль бренду, який має назву Modern Solid. Дизайн вийшов стриманим і навіть мінімалістичним - з тоненькою діодною оптикою та вираженим пластиковим обвісом. Вентиляційні щілини спереду та ззаду покликані охолоджувати силову установку та гальма. Двері виконані розпашними, а дзеркала заднього виду замінені камерами.

У салоні кермо приплюснуть зверху та знизу, а показання приладів виводяться на вузький дисплей та проектуються на лобове скло. Великий 14,6-дюймовий тачскрін мультимедійної системи виконаний поворотним.

В обробці використані матеріали, одержані шляхом вторинної переробки. Усередині передбачено магнітні кріплення для різних гаджетів.

Кросовер Skoda Vision 7S відрізняється нетиповою посадковою формулою 6+1, тобто у нього шість повноцінних сидінь та дитяче крісло на центральній консолі - у найбезпечнішому місці салону при ДТП. Водій може спостерігати за дітьми на третьому ряду за допомогою спеціальної камери.

Для водія та пасажирів передбачений спеціальний режим Relax - він активується лише коли авто стоїть. У цьому випадку кермо та передня панель зсуваються вперед і звільняють більше місця, а крісла першого та другого ряду можна розкласти.

Характеристики Skoda Vision 7S стануть відомими ближче до дати презентації серійної моделі. Заявлено тільки, що електрокар Skoda за розмірами можна порівняти з моделлю Kodiaq. Він отримав батарею на 89 кВт.год і має запас ходу в 600 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

tyrameb  

Очень плохо

+1-1ВІДПОВІСТИ  
VAAAl  

Как для Шкоды очень круто...а тем кому очень плохо пусть уазиками любуються ))))

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація