Kubota розробила новий двигун з електронним керуванням

Kubota розробила новий двигун з електронним керуванням

01 жовтня 2022
0

Японська корпорація Kubota розробила новий малогабаритний дизельний двигун робочим об'ємом 1,123 л із електронним управлінням D1105-K. Про це повідомляє офіціний сайт компанії Kubota.

Трициліндровий двигун D1105-K має номінальну потужність 8,5 кВт (24,8 к.с.) при 3000 об/хв). Як зазначає виробник, новинка відповідає всім актуальним екологічним європейським, американським і китайським нормам викидів.

«У двигуні використовується унікальна система згоряння Kubota TVCR, що забезпечує як велику паливну економічність, так і компактний розмір, що дозволяє легко використовувати його як заміну звичайним двигунам Kubota», - йдеться в повідомленні виробника.

Виробник додає, що при цьому з даною розробкою компанія зробила свій внесок у вуглецево-нейтральний розвиток, розширивши лінійку двигунів, які можуть знизити викиди CO2.

D1105-K поєднується з унікальною технологією електронного керування, розробленою спеціально для невеликих двигунів. Як завіряє розробник, ця технологія знижує витрату дизельного палива приблизно на 5% порівняно із звичайними моделями.

Крім того, D1105-K мінімізує задимлення і усуває видимі викиди чорного диму, які часто виникають при запуску, прискоренні або раптовому застосуванні навантаження до двигуна.

Джерело: Traktorist.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація