Культовий пікап Chevrolet 50-х повернуть у виробництво

Культовий пікап Chevrolet 50-х повернуть у виробництво

22 листопада 2022
0

Класичний пікап Chevrolet 3100 початку 50-х отримав друге життя. Ретро-авто готуються повернути у виробництво, але вже у форматі електрокара. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Переробкою Chevrolet 3100 на електрокари займається каліфорнійська компанія Kindred Motorworks. Замість бензинового V8 пікап оснастили 295-сильним електродвигуном на задній осі.

Батарея на 60 кВт.год забезпечує запас ходу 320 км. Заряджання електромобіля від домашньої електромережі займає приблизно 9 годин.

Однією заміною силового агрегата тюнінг Chevrolet 3100 не обійшовся. Пікап отримав нову пружинну підвіску, електропідсилювач керма та дискові гальма. Впізнається авто за сучасною світлодіодною оптикою.

Салон Chevrolet 3100 оброблений шкірою, а на передній панелі з'явився сенсорний екран мультимедійної системи. Крім того, комплектацію поповнили безключовий доступ, електросклопідйомники, підігрів сидінь, потужна аудіосистема із сабвуфером і бездротова зарядка для смартфонів. У кузові з'явилася розетка для підключення електроприладів.

Електромобіль Chevrolet 3100 надійде у виробництво з 2024 року. Купити пікап можна буде за ціною 159 000 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація